Faaliyetler

Esnaf Odasına Güçlü Bir İsim

2018-02-14 12:23:14

Balıkesir’in Dursunbey İlçesinde, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Kuruluna az bir zaman kala adaylar belli olmaya başladı. Bu güne kadar gelen bilgiler arasında muhtemel adaylar; eski başkan Oğuz ÇAKIRCALI, Bozyokuş Mahalle Muhtarı İbrahim SAVRAN, Televizyon Tamircisi Kerim AKYÜZ ve Dursunbey Keresteciler Derneği eski Başkanı Ercan BAL’ın isimleri geçmekte.

Adaylar arasında, geçtiğimiz iki dönem Keresteciler Derneği Başkanlığı yapan Ercan BAL'ın ismi ön plana çıkmakta. Dernek başkanlığı zamanında büyük hizmetlere imza atan ve yaptığı hizmetler ile kısa süre içerisinde Keresteci Esnafının takdirini kazanan Ercan BAL'ın İlçe esnafı tarafından Başkan olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Duygu ve düşüncelerini dile getiren İlçe Esnafının büyük çoğunluğu, Ercan BAL'ı yakından tanıdıklarını, Dernek Başkanlığı esnasında ve hayatı boyunca İlçemiz adına büyük çaba harcadığını bildiklerini ve Başkan olması halinde Esnafların sorunlarına çare olacağına inanç ve güvenlerinin sonsuz olduğunu belirttiler.

Başkan adayı Ercan BAL;

 ‘’ Dursunbey Esnaf ve Sanatkarlar Odasının Mart ayında yapılacak olan Genel Kurulunda Başkan adayı olmak üzere güçlü bir kadro ile yola çıktık. Bu yolda Esnaflarımızın desteği bizler için çok önemli.

Adaylığım süresince sosyal medya üzerinden yapacağınız görüş ve öneriler bizler için yol gösterici olacaktır.  Whapsap hattımız 05446623908 ve ercanbal@dursunbey.com mail adresimizden bizlere ulaşabilir sorunlarınızı düşünce ve görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Ya Allah Bismillah diyerek yola çıktık, Rabbim İlçemize hizmet etmeyi bizlere nasip etsin, önemli olan seçim kazanmak değil, çoğunluğun gönlünü kazanmaktır, tüm Esnaf arkadaşlarımıza hayırlı işler helalinden bol kazançlar dileriz.’’ dedi.

Mart ayında yapılacak olan Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimleri için adaylar çalışmalarına hız verdiler. Esnaf ziyaretleri esnasında en çok karşılaşılan sorular Dursunbey için, Esnaf için neler yapılacağı oldu. Göç  veren bir ilçe olarak Esnafların sorunları her geçen gün artmakta iken taze kana, yeni heyecan ve  çalışma azmine ihtiyaç var, birlik ve beraberlik sayesinde tüm zorlukların üstesinden gelinecektir diyen ilçe halkı, Önemli olan Dursunbey’e hizmet edecek isim üzerinde büyük çoğunlukla destek olmak ve hizmet beklemek. Oda seçimleri Ülkemize ve İlçemize hayırlı olsun sözleri ile duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

KAYNAK : AHA HABER AJANSI

http://www.akbabahaber.com.tr/esnaf-odasina-guclu-bir-isim/29287/