Faaliyetler

Garden Mobilya'dan Doğaya katkı kampanyası

2018-05-01 15:10:29

Garden Mobilya'dan bir ilk.

Garden Mobilya Türkiye'de bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Piknik masası alan müşterilerine ağaç fidanı hediye ederek Doğaya katkı sağlamayı amaç edinen firma, DOĞAYI ÖNEMSİYORUZ. SENİNDE BİR DİKİLİ FİDANIN OLSUN. Kampanyasına hazırlanıyor.

Türkiye'de bahçe mobilyasının önde gelen isimlerinden Garden Mobilya yaptığı atılımlar ile göz doldurmaya devam ediyor. Balıkesir'de imalathanesi bulunan firma, geçtiğimiz günlerde Kurumsal görüşmeler için Maslak 1453'de satış ofisi açarak müşterilerine en iyi şekilde hizmet edebilmek için çaba harcamakta.

Kurulduğu günden bu güne Marka Tescil, E Ticaret sitesi, Katalog ve reklam çalışmaları ile kısa sürede Bahçe Mobilyasında marka olma yolunda ilerleyen firma İSO9001 CE TSE Belgeleri alarak Yurtdışına ihracat yapma konusunda da hızla ilerlemekte.

Garden Mobilya'nın sahibi Ercan BAL;

Firmamız kısa süre içerisinde kaliteden ödün vermeden uygun fiyat ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak Bahçe Mobilya sektöründe hak ettiği yere gelmiştir.

Bizler, para her zaman kazanılır önemli olan müşteri kaybetmemektir anlayışı ile ahşap sektöründe müşterilerimize hizmet vermek adına gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaktayız.

Her geçen gün emin adımlar ile daha da büyüyüp Ülke ekonomimize katkıda bulunmak için var gücümüz ile çalışmaktayız. Geçtiğimiz günlerde Yurt dışı ihracata başlamış bulunmaktayız. Numunelerimizi gönderdik inşallah anlaşmalarımızı imza altına alarak ihracat yolunda büyüyerek ileremek istiyoruz.

Ekonomik anlamda yaptığımız yatırımlar yanında içinde bulunduğumuz sektörde geri dönüşümü nasıl sağlayabiliriz düşünceleri içerisinde yeni bir kampanya başlatıyoruz. Sektörümüzde ilk olacak kampanyamız ile Doğaya verdiğimiz önemi göz önüne alarak, müşterilerimizin desteği ile ''SİZİNDE BİR DİKİLİ AĞACINIZ OLSUN'' diyoruz.

Kampanya kapsamında Garden Mobilya Piknik masası alan müşterilerimize siparişlerinin yanında ağaç fidanı hediye edeceğiz, müşterilerimiz bu fidanları ister evlerinin bahçesine ister doğaya dikerek almış oldukları ürün yerine Doğaya katkı sağlamış olacaklar. Başlayacağımız kampanyanın tarihini reklam departmanındaki arkadaşlarımız kısa süre içerisinde paylaşacaklardır.dedi.

Bizlerde Garden Mobilya firmasına bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür ediyoruz.