Faaliyetler

Ankara’da Balıkesir Tanıtım Günleri

Dursunbey Keresteciler Derneği Ankara’da gerçekleşecek Balıkesir Tanıtım Günleri için elinden geleni yaptı. Keresteciler Derneği olarak İlçemizi ve Sektörü tanıtan broşürler bastırıldı. Bunun yanında ağaç ürünleri ile ilgili yapılan ürünler ve birçok ürünün hammaddesi Derneğimiz tarafından karşılandı.

TÜYAP Fuarına Yoğun Katılım

Dursunbey Keresteciler Derneğinin organizasyonu ile ilçemizden 46 kişilik bir ekip 6 Ekim Pazar günü, TÜYAP Ağaç İşleme Makinesi ve İntermob Fuarlarını ziyaret etti.

Dursunbey Fuara Hazırlanıyor.

Dursunbey Ağaç Ürünleri Fuarına hazırlanıyor. 2014 yılında Dursunbey’de yapılması düşünülen Ağaç Ürünleri Fuarı için çalışma başlatılıyor.

Ak Parti Belediye Başkan Aday Adaylığı

Dursunbey Keresteciler Derneği Başkanı Ercan BAL, MART 2014'de yapılacak Yerel Seçimler öncesi Balıkesir'in Dursunbey İlçesinde AK Parti'den Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan ilk isim oldu.

Belediye Başkan Aday Adayları Belli Olmaya Başlıyor.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde de Belediye Başkan aday adayları belli olmaya başlıyor. Dursunbey’de Ak Parti’den çıkması muhtemel aday adayları hakkında yapılan anket sonuçları bazı isimleri ön plana çıkardı.

Keresteciler Sitesi 7/24 İzleniyor

Dursunbey Keresteciler sitesinin yaklaşık 20 noktasına kamera sistemi yerleştirildi. 7/24 izlemeye alınan sitenin güvenliğinin sağlanması için yapılan sistem bilgisayar üzerinden takip edilecek.

Mardin'den Dursunbey'e Dost Eli

Dursunbey Meslek Yüksek Okulu Takı tasarım bölümünde okumak üzere İlçeye gelen Mardin doğumlu Gülhan ÇAKAZ, Engelliler Derneği eski Başkanı Ercan BAL'ı ziyaret ederek, ilçede engelliler için neler yapılabilir sorularına birlikte cevap aradılar.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20