Faaliyetler

Dukiad’da tarih yeniden canlandı

Dursunbey Keresteciler Derneği Lokalinde tarih yeniden canlandı. Lokal camlarında bulunan tarihi resimler vatandaşların ilgi odağı oldu.

Bu Okulda İş Var !

DUKİAD Başkanı Ercan BAL, İlçemizin güzide okullarından Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine ziyarette bulundu. Yetkililer ile DUKİAD’ın gerçekleştirmek istediği Ahşap Fuarı hakkında fikir alışverişinde bulundu.

STK’lardan Birlik Beraberlik Mesajı

Ev sahipliğini Dursunbey Keresteciler Derneğinin yaptığı ve STK’ların biraraya geldiği toplantıdan birlik beraberlik mesajı çıktı.

Mektup Komisyonları Düştü

Vakıfbank Dursunbey Şubesi ile yapılan görüşmeler sonucunda, Orman İşletmeleri için alınan mektuplarda üyelerimize özel (20.000 TL’ye kadar) 75.00 TL olan komisyon ücreti 50.00 TL’ye düşürülmüştür.

Keresteciler Sitesinde Eksik Görülen Yerlere İlave Yangın Vanası

Geçtiğimiz günlerde Keresteciler sitesinde yangın vanalarının yerleri tesbit edilmiş, ihtiyaç duyulan yerlere ilave vanaların konulması için Belediye ekipleri ile birlikte çalışma başlatılmıştı.

DUKİAD’dan Hizmet Atağı

DUKİAD yönetimi göreve geldiği günden bu güne yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Dursunbey Keresteciler İmalatçılar ve Ambalajcılar Derneğinden üyelerine bir hizmet daha ‘’ÜYE KART’’.

ÜYE KART Ulusal Basında

Dursunbey Keresteciler Derneğinin üyelerine özel imkanlar sunan ÜYE KART uygulaması ulusal basında haber konusu oldu. Sabah Gazetesinin 09 Haziran 2013 tarihli EGE ekinde üye kart ile ilgili habere yer verildi.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20