Faaliyetler

Ankara’da Balıkesir Tanıtım Günleri

2013-10-09 17:30:22

Dursunbey Keresteciler Derneği Ankara’da gerçekleşecek Balıkesir Tanıtım Günleri için elinden geleni yaptı. Keresteciler Derneği olarak İlçemizi ve Sektörü tanıtan broşürler bastırıldı. Bunun yanında ağaç ürünleri ile ilgili yapılan ürünler ve birçok ürünün hammaddesi Derneğimiz tarafından karşılandı.

Ankara’daki Balıkesir tanıtım günlerine Dursunbey olarak damgamızı vuracağımıza canı gönülden inanıyor, İlçemizden tanıtım günlerine katılan tüm kurum ve kuruluşlar ile Dernek ve şahısları, göstermiş oldukları üstün gayretten dolayı tebrik ediyoruz.

DUKİAD Başkanı Ercan BAL, İlçemizde sadece doğramalık ve kalıplık kereste bulunmadığını, ahşap üzerine aranan herşeyin Dursunbey’de üretildiğini göstermek üzere bu tür organizasyonların büyük önem taşıdığını belirterek, şimdiye kadar organizasyon için büyük çaba gösteren başta Kaymakamımız Yaşar AKSANYAR olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyor, ilçemizin tanıtımı adına gösterilen fedakarlıklardan dolayı gecelerini gündüzlerine katarak tanıtım günlerine hazırlık yapanları hazırladıkları güzel stantdan dolayı tebrik ediyorum dedi.