Faaliyetler

Belediye Başkan Aday Adayları Belli Olmaya Başlıyor.

2013-09-27 09:47:18

Belediye Başkan Aday Adayları Belli Olmaya Başlıyor.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde de Belediye Başkan aday adayları belli olmaya başlıyor. Dursunbey’de Ak Parti’den çıkması muhtemel aday adayları hakkında yapılan anket sonuçları bazı isimleri ön plana çıkardı.

Geçtiğimiz günlerde bağımsız bir araştırma şirketi tarafından yapılan anket sonuçlarında Ak Parti Dursunbey’de ilk sırayı alıyor. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu seferde anketlerde birinci parti çıkan Ak Parti’de aday adayları arasında yeni isimler göze çarpıyor.

Dursunbey Keresteciler Derneği Başkanı Ercan BAL’ın isminin ilk sıralarda yer aldığı anket sonuçlarında, siyasi geçmişe sahip isimlerde onu takip etmekte. Keresteciler Derneğine geçtiğimiz aylarda Başkan seçilen ve kısa süre içerisinde dikkat çekici hizmetlere imza atan BAL, aday adayları arasında en göze çarpan isimlerden.

Dursunbey’de genç ve orta yaştaki seçmen tarafından tercih edilen ve anketlerde siyasi geçmişe sahip diğer bazı isimlerden fazla oy almayı başaran genç Başkan, İlçe halkı tarafından Belediye Başkan adaylığı için konuşulan bir isim. Dernek Başkanlığı sırasında kısa sürede büyük işler başarması dikkatleri üzerine çekerken, kendisinin bu görevi en iyi şekilde yapacağına seçmenlerin inançları tam.

Adaylık konusunda kendisi ile görüşülen DUKİAD Başkanı Ercan BAL, Belediye Başkan aday adayları arasında isminin yer almasının her insan gibi kendisini de gururlandığını ancak şu an için adaylık konusunda kesin bir kararının olmadığını belirtti.

Ak Parti’de görev istenmez, verilir diyen Ercan BAL, şu an için Belediye Başkan aday adaylığı konusunda kesin bir kararım yok, ancak Partimiz tarafından herhangi bir vazife verilmesi halinde Dursunbey ve Ülkemize hizmet adına hiçbir zaman görevden kaçmayız. Dedi.