Faaliyetler

Bir olalım, iri olalım, diri olalım.

2013-11-18 21:28:53

2014 Yerel Seçimlerinde AK Parti'den Dursunbey Belediye Başkan Aday Adayı olan DUKİAD Başkanı Ercan BAL ''Bir Olalım, İri Olalım, Diri Olalım'' diyerek Birlik Beraberlik mesajı verdi.

 

Yaklaşan Yerel Seçimlerden AK Parti'nin güçlenerek çıkacağını belirten Ercan BAL, Teşkilat olarak Birlik Beraberlik içerisinde hareket edileceğini ve aday adaylarından kim aday olursa olsun diğer adayların Parti için canla başla çalışacağından kimsenin kuşkusu olmasın dedi.

 

Aday adayları arkadaşlarının medeni bir cesaret göstererek Hizmet için yola çıktıklarını belirten BAL, önemli olan Dursunbey'e hizmettir, önemli olan Birlik ve beraberlik içerisinde İlçemize hizmet için canla başla çalışmaktır. Ben inanıyorum ki aday adayı arkadaşlarımızdan kim aday çıkarsa çıksın İlçe teşkilatımız ile birlikte gecelerini gündüzlerine katarak birlik beraberlik içerisinde çalışacaktır.

 

Bizler için önemli olan isim değil hizmettir, Genel Merkezin açıklayacağı isim bizlerin Belediye Başkan adayı olacak, inşaallah 2014 Yerel Seçimlerinin sonunda da Dursunbey'in Belediye Başkanı olacaktır.

 

Genel Merkezimiz, temayül yoklamaları ve anketleri göz önüne alacağı değerlendirmelerinin ardından AK Parti Dursunbey Belediye Başkan Adayını belirleyecektir. Bu isim kim olursa olsun Partimizin Belediye Başkan Adayı olacak olup, Yerel seçimlerde, İlçe teşkilatımız yönetim ve partililer ile birlikte çıkan adayımız için canla başla çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın dedi.

 

Halka hizmet Hakka hizmettir anlayışı ile hareket ettiklerini belirten Ercan BAL, Belediye Başkanı olmak için değil, Hizmetkar olmak için yola çıktığının altını birkez daha çizdi ve Yaklaşan Yerel Seçimlerin Ülkemiz Milletimiz Partimiz ve Dursunbey için hayırlı olması temennisinde bulundu.