Faaliyetler

DED'de Görev Değişimi

2013-08-29 08:55:57

Dursunbey'de eksikliği görülen ve geçtiğimiz günlerde kurulan Dursunbey Engellilerle Dayanışma Derneği, Genel Kurul Toplantısını yaparak yeni yönetimini belirledi.


Ramazan ayı içerisinde iftar yemeği organize eden ve engelli aileleri bir araya getiren Dernek, iftar yemeğinde 2 adet engelli aracı temin ederek ihtiyaç sahiplerine hediye etmişti.


İş okulu ve engellerin kaldırılması konularında girişimlerde bulunan derneğin çalışmaları vatandaşlar tarafından takdirle karşılanmış, kısa süre içerisinde birçok konuda önemli mesafeler alınmıştı.


 Dursunbey Enellilerle Dayanışma Derneği Geçici Başkanı Ercan BAL, kendisinin aynı zamanda DUKİAD Başkanı olması nedeniyle iki dernek başkanlığını birlikte yürütmesinin zorluğuna dikkat çekti ve geçici başkanlık görevini yapılan genel kurul toplantısı ile bıraktığını, yapılan  Genel Kurul toplantısında birbirinden değerli isimlerin yönetimde yer aldığını belirtti ve yeni yönetimin içlerinden Başkan seçerek iyi niyetle başlanan bu görevi en iyi şekilde devam ettirileceğine inancının tam olduğunu belirtti.