Faaliyetler

TÜYAP Fuarına Yoğun Katılım

2013-10-08 09:14:18

05.10.2013 – 09.10.2013 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP İstanbul Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Ağaç İşleme Makineleri Fuarı, ağaç işleme teknolojisi ve orman ürünleri sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedeflemekte.

32 ülkeden 880 firma ve firma temsilciliğinin katılımıyla 5 Ekim tarihinde kapılarını açan fuarlar ilk iki gününde yurtiçi ve yurtdışından gelen sektör profesyonellerinden yoğun ilgi gördü. Gerçekleştirilen iş bağlantıları ile katılımcı ve ziyaretçisinin beklentilerini karşılayan fuarlar sektör için Avrasya coğrafyasının en güçlü pazarlama platformu olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Yurt içinden olduğu kadar, 73 ülkeden ziyaretçilerin yoğun ilgisini çeken fuarda Ahşap İşleme Makineleri ve ekipmanları, Mobilya aksesuarları alanındaki son çıkan ürünler sergilendi. Dursunbey’den ağaç endüstrisi alanında faaliyet gösteren katılımcıların yanında Endüstri Meslek Lisesinden öğretmen ve öğrenciler firmalarla doğrudan bilgi alış verişinde bulundular.

Ağaç İşleme Makineleri ve İntermob 2013 fuarları 9 Ekim Çarşamba gününe kadar ziyaret edilebilecek.

DUKİAD Başkanı Ercan BAL, Fuar ziyaretinin kereste sektörü ve ağaç ürünleri üzerine faaliyet gösteren firmalar adına verimli geçtiğini ve İlçemizde yapılacak fuar organizasyonu için fikir edinme açısından da olumlu izlenimler edinildiğini belirtti.