Faaliyetler

Ahşap Yemek Masaları için yeni adresiniz pionel.com.tr

2021-08-21 15:51:47

Ahşap yemek masası sektörüne hızla giren ve emin adımlarla ilerleyen PİONEL markası dillerden dile dolaşmaya başladı.

Özellikle özgün tasarımları ve işçiliği ile göze çarpan markanın ürünleri internet sitelerinde satışa sunulmaya başladı.

pionel.com.tr internet sitesi üzerinden e-ticaret olarak satış yapan firmanın ürün çeşitleri incelendiğinde müşterilerine özel üretimde yaptığı görülmekte.

Bahçe Mobilya üretimi yapan Garden Mobilya kuruluşu (gardenmobilya.com) olan PİONEL markası yılların tecrübe ve birikimini günümüz tasarım çizgisi ile birleştirmekte.

Her geçen gün ürünlerine bir yenisini ekleyen firma yurt içi satışları yanında yurt dışı siparişlerini yetiştirmek adına özverili bir çalışma sergilemekte.

Evlerinizin baş köşesinde yer alacak olan modern doğal ahşap ürünleri görmek için firmanın internet sitesini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Pionel’de yemek masasından çalışma masasına, sehpalardan tv ünitelerine masif ahşapdan üretilmiş doğal ürünler bulunmakta.

 

Müşterilerine kaliteli ve modern ürünleri sunmak için büyük bir heyecanla çalışan PİONEL firması, ürünler hakkında bilgi almak isteyen müşterilerine 0 850 302 78 33 numaralı hattı ile hizmet verirken pionel.co instegram adresi ile ürünlerinin de tanıtımını yapmakta.