Faaliyetler

Ak Parti Belediye Başkan Aday Adaylığı

2013-09-30 01:29:28

AK PARTİ'DE İLK İSİM BELLİ OLDU.

AK parti'de Dursunbey Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayan ilk isim Ercan BAL oldu.

Dursunbey Keresteciler Derneği Başkanı Ercan BAL, MART 2014'de yapılacak Yerel Seçimler öncesi Balıkesir'in Dursunbey İlçesinde AK Parti'den Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan ilk isim oldu.

Keresteciler Derneği Başkanlığı görevine geldiği 5 ay gibi kısa bir sürede büyük hizmetlere imza atan ve İlçe halkı tarafından takdirle karşılanan Ercan BAL, AK Parti'den Dursunbey Belediye Başkan aday adaylığı için ilk isim oldu.

Ercan BAL

Balıkesir’in Dursunbey İlçesinde 09/05/1970 tarihinde Dünyaya geldi. İlköğretimini Dursunbey Atatürk İlkokulunda, Orta ve Lise eğitimini Dursunbey Lisesinde tamamladı. Küçük yaşta baba mesleği olan Kereste Ticaretine atıldığı için Üniversite okumayı düşünmedi. Daha sonra Gazetecilik mesleğine başlayınca okumanın yaşı yoktur diyerek Üniversite imtihanına girdi, ilk tercihi olan Eskişehir Üniversitesi Kamu Yönetimini kazandı. Evli ve 2 çocuk babası olan Ercan BAL, çok sevdiği ilçesi Dursunbey isminin tüm Dünyaya tanıtılması ve İlçedeki sorunların ve hizmetlerin dile getirilmesi adına Dursunbey.com haber sitesini kurdu. Haberciliği ve yazarlığı ile ilçede birçok konuda öncülük eden Ercan BAL, 20 Nisan 2013 tarihinde yapılan Dursunbey Keresteciler Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısında DUKİAD Başkanı seçildi. Dursunbey Keresteciler İmalatçılar ve Ambalajcılar Derneği Başkanı olan Ercan BAL aynı zamanda TRT Dursunbey muhabiri.