Faaliyetler

Belediye Başkanımız İşyerimizi Ziyaret etti.

2014-02-20 17:20:03

Dursunbey Belediye Başkanı M.Ruhi YILMAZ, Bahçe Mobilyaları üzerine faaliyete başlayan DUKİAD Başkanı Ercan BAL’a ait işyerine ziyarette bulundu.

Garden Mobilya ismi ile Bahçe Mobilyalarında iddialı bir çalışma başlatan firmanın sahibi ve aynı zamanda Dursunbey Keresteciler Derneği Başkanı Ercan BAL’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan YILMAZ, İlçede katmadeğerli ürünlere yönelinmesi ve istihdam yaratılmasının önemine değindi.

Her zaman yatırımcının yanında olduklarını belirten Belediye Başkanı YILMAZ, firmanın ürünlerini tek tek inceledi ve yapılan yatırımın örnek bir yatırım olduğunu söyledi, İlçenin bu tür yatırımlara ve yatırımcılara ihtiyacı olduğunu belirtti.

Piknik masasından Kamelya’ya, Çocuk oyun parklarından Ahşap evlere, Köpek kulübelerinden ahşap masa ve sandalye’ye kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip Garden Mobilya’da ilk göze çarpan ahşabın sanata dönüşmesi oluyor.

Ahşabın sağlıklı olduğuna değinen Belediye Başkanı YILMAZ, özellikle çocuk oyun parkları ve piknik alanlarının ahşaptan olması gerektiğini belirtti. Dursunbey’de Keresteci esnafının büyük bir istihdam sağladığına da dikkat çeken YILMAZ, her zaman yatırımcının yanında olduklarını söyledi ve İlçede sadece dörde böl sat anlayışının yerini, artık yeni yatırımlar ile katmadeğerli ürünlere geçilerek geliştirilmesi gerektiğini belirtti.

Garden Mobilya’nın sahibi Ercan BAL, Belediye Başkanı M.Ruhi YILMAZ’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Garden Mobilya olarak marka tescil işlemlerini başlattıklarını belirten BAL, Katalog ve internet sitesi çalışmalarının devam ettiğini, kendileri için önceliğin kaliteden ödün vermeden uygun fiyat ve müşteri memnuniyeti olduğunu söyledi.

Dursunbey’de Keresteci esnafının katmadeğerli ürünlere yönelmesi için, Başkan olduğu günden bu güne çaba harcadığını belirten BAL, bu tür işlere yönelmek isteyen arkadaşlara her zaman yardımcı olmaya hazır olduklarını, önemli olanın, Dursunbey nasıl bir Kereste Pazarı ise bu tür yatırımlar ile aynı zamanda Mobilya sektörünün de bir Pazarı olsun istiyoruz dedi.

Dukiad Başkanı Ercan BAL, Belediye Başkanı YILMAZ ile birlikte Keresteciler sitesinde Dernek tarafından faaliyete geçirilecek olan Testere Kaynak Atölyesini de ziyaret ettiler. Dernek 2.Başkanı Fatih SEVİNÇ’in de hazır bulunduğu ziyarette Başkan YILMAZ, Atölyenin imalat yapan esnaf adına güzel bir hizmet olduğunu söyledi ve Atölye önüne yaya kaldırımı yapılması talimatı verdi.

Ziyaret sırasında Eski Mezbahane yanından arka caddeye çıkan yolun kısa süre içerisinde açılacağı müjdesini de veren YILMAZ, burada bulunan esnaflarımıza zarar vermeden site için büyük önem teşkil edeceğine inandığımız bu yolu açmak istiyoruz dedi.

Garden Mobilya’nın sahibi ve Keresteciler Derneği Başkanı Ercan BAL, açılacak yolun sanayi için büyük bir hizmet olacağını söyledi ve Başkan YILMAZ’a verdiği müjdeden ve nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ederek kendisini uğurladı.