Faaliyetler

Bölge Müdürlüğünden Nezaket Ziyareti

2014-02-22 10:26:13

Bursa Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal COŞKUN ve İşletme Pazarlama Şube Müdürü İmdat DEMİR beraberlerinde Dursunbey Orman İşletme Müdürleri ile birlikte Dukiad Başkanı ve bazı Dernek üyelerini ziyaret ettiler.

Bursa Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal COŞKUN ve İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü İmdat DEMİR beraberlerinde Dursunbey İşletme Müdürleri ile birlikte DUKİAD Başkanı Ercan BAL’ı ziyaret ettiler.


Orman İşletme Müdürlüklerinden almış oldukları ürünler neticesinde kendilerine Teşekkür Belgesi vermek üzere Aydınlıoğlu Orman Ürünlerine ziyarette bulunan Bölge Müdürü Ahmet Köksal COŞKUN, firmanın ortaklarından Alaattin ASLANBOĞA’ya Bursa Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı İşletmelerden almış oldukları ürünlerden dolayı bir teşekkür plaketi sundular.


Teşekkür Belgesinin vesile olduğunu ve Dursunbey’i ziyaret etmekten büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden COŞKUN, Dursunbey Keresteciler Derneği Ercan BAL’ı da makamında ziyaret etti.


Dernek ve çalışmaları hakkında Başkandan bilgi alan COŞKUN, organize olmuş bir Derneğin varlığının Dursunbey adına güzel bir kazanım olduğunu ifade etti. Ziyaret sırasında Keresteci esnafının taleplerini Dernek Başkanı Ercan BAL vasıtası ile alan COŞKUN, kendilerinin müşterilerinin taleplerini dikkate alarak onlara en güzel hizmeti sunmayı amaçladıklarını belirtti.


Aynı zamanda DUKİAD Başkanı Ercan BAL'a ait Garden Mobilya'yı da ziyaret eden COŞKUN, firmanın showroomunda bahçe mobilyalarını inceledi, ortaya çıkan ürünlerden dolayı çalışanları tebrik etti.


Zamanlarının kısıtlı olmasından dolayı esnaflarımızı tek tek ziyaret etmemiz mümkün olmuyor diyen COŞKUN, Dernek Başkanı Ercan BAL vasıtası ile tüm esnafa selamlarını iletti.


DUKİAD Başkanı Ercan BAL, Bölge Müdürümüz ve İşletme Müdürlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Bölge Müdürü COŞKUN’a ilçede imalatı yapılan yatık hediye etti. Bölge Müdürü COŞKUN’da Başkana Orman Bölge Müdürlüğü armalı saat ve ormanlarımızın hayat kaynağı olduğunu anlatan bir levha hediye etti.