Faaliyetler

Bu Okulda İş Var !

2013-08-16 09:56:37

DUKİAD Başkanı Ercan BAL, İlçemizin güzide okullarından Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine ziyarette bulundu. Yetkililer ile DUKİAD’ın gerçekleştirmek istediği Ahşap Fuarı hakkında fikir alışverişinde bulundu.

DUKİAD Başkanı Ercan BAL, geçtiğimiz gün İlçemizin güzide okullarından EML’ne ziyarette bulundu. Dursunbey Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Yusuf SON, Mobilya ve İç Mekan Tas. Alan Şefi Yahya ALTINER ve Mob. ve İç Mek. Tas. Teknojileri- Atelye Şefi Bayram YAVUZ ile görüşen Ercan BAL, okulun Mobilya ve İç mekan tasarımı alanındaki çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Hazırlamış olduğu projeler ve yaptığı çalışmalar ile isminden sıkça söz ettiren güzide okullarımızdan Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin İlçemiz adına önemine değinen Ercan BAL, iş adamlarımızın okulumuz ile işbirliği yaparak güzel çalışmalara imza atacaklarına inandığını belirtti.

Dursunbey Keresteciler Derneği olarak Okulumuz ile birlikte çalışmak istediklerini belirten BAL, öğretmenlerimizden İlçe giriş çıkışlarına Ahşap çalışması olarak ” Türkiye’nin Kereste Pazarı Dursunbey’e Hoş Geldiniz” levhaları yapılması için teklifte bulundu. Ayrıca yetişmesi halinde Dernek tarafından bu yıl Dursunbey’de yapılması düşünülen Ahşap Ürünleri Fuarı hakkında fikir alışverişinde bulundu, Okulumuzdan fuara katılmasını istedi.

Mobilya bölümünde CNC makinası ile yapılan çalışmalar ve şark köşesi için hazırlanan mobilyaları da inceleyen BAL, Okul yönetici, personel ve öğrencilerini yaptıkları güzel çalışmalardan dolayı tebrik etti.

Mobilya bölümündeki çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililer ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.