Faaliyetler

Derneğimizin yeni başkanı Ercan BAL oldu

2013-08-16 04:58:45

Dursunbey Keresteciler İmalatçılar ve Ambalajcılar Derneği’nin kongresi sonuçlandı. Kongreye yaklaşık yüzde doksan katılım olurken 164 kişilik delegeden toplam 146 delege oy kullandı. Saat 16.15′de açılmaya başlayan sandık’ta oylar başabaş giderken son oy pusulalarında Ercan Bal rakiplerine 10 oy fark atarak Seçimin galibi oldu.

 

Seçim sonuçlarına göre Ercan Bal 54 Oy, Aladdin Aslanboğa 44 oy, Ahmet Savran ise 43 oy aldı. 5 oy ise geçersiz sayıldı. Divan kurulu başkanı Bahaddin Şad, sayım işlemi bitmesinin ardından resmi sonuçları okuyarak tutanak haline getirdi. Sonuçların açıklanmasının ardından üç aday ve eski başkan Osman Bahçavan Hatıra fotoğrafı çektirdi. Yeni Başkan Ercan Bal, bundan sonraki süreçte birlik olarak kerestecilerin sorunlarına eğileceklerini, diğer aday arkadaşları ile birlik içerisinde olarak Kereste sektörünü nasıl bir düzeye getirebilirizin hesaplarını yapacaklarını belirtti. Ayrıca önümüzdeki günlerde keresteci esnafını bir araya getirerek bir konuşma yapacağını belirten Bal, herkese ayrı ayrı teşekkürlerini sundu.

 

Kongrenin sonunda tebrikleri kabul eden Ercan Bal, devir teslim törenini önümüzdeki Pazartesi günü yapmayı hedeflediklerini belirtti.

 

İŞTE DUKİAD’IN YENİ YÖNETİMİ:

Asli Üyeler: Ercan Bal(Başkan), Fatih Sevinç, Nedim Ongun, Mustafa Eğinli, Ender Avcı

 

Yedek Üyeler:Himmet Özer, Abdullah Güllücehan, Mustafa Temel, Yasin Güven, Salih Zeki Tür

 

Denetim Kurulu Asil: Metin Akbaba, Ahmet Özer, Ali Gültekin

Denetim Kurulu Yedek: Ali Seçal, Hüseyin Akkoyun, Cemal Koçyiğit