Faaliyetler

Gece Bekçilerimiz Göreve Başladı

2013-08-16 09:39:01

Dursunbey Keresteciler Sitesinde görev yapacak olan gece bekçileri 01 Temmuz 2013 tarihinden itibaren görevlerine başladılar. Dursunbey Belediyesi tarafından Derneğimize tahsis edilen İtfaiye aracının acil durumlarda kullanılması için gece bekçilerine İtfaiye personeli tarafından eğitim verildi.

Keresteciler sitesinde, yangın hırsızlık vb. durumlarda güvenliğin sağlanması, özellikle yangınların farkedilmesi ve anında müdahale için ihtiyaç duyulan gece bekçilerinin telefon numaraları üyelerimize mesaj yolu ile gönderilmiş olup, gece bekçilerine de tüm üyelerimizin telefon numaraları ile birlikte acil telefon numaraları verilmiştir.

Keresteciler sitesinde iş yerleri bulunan tüm üyelerimizin ilk önce kendi tedbirlerini en üst seviyede almaları, özellikle yangın tüplerini dolu tutmaları anında müdahale için önemle rica olunur.

İtfaiye aracının bakımları Derneğimiz tarafından yapılmakta olup, Belediyemiz tarafından personel verilmediği için gönüllü personel usulü hizmet yürütülmeye çalışılacak olup, ilerleyen günlerde imkanlar dahilinde personel alımına gidilecektir.

Gece bekçilerimiz ve üyelerimizin yangınlarda her ihtimali göz önünde tutarak ilk olarak Belediye ve Orman İşletmesine ait Yangın İhbar telefonlarını aramaları daha sonra Derneğimize tahsis edilen itfaiye aracı ile de, anında müdahale için gönüllü personelin yangın mahalline hareket etmeleri önemle rica olunur.