Faaliyetler

Keresteciler Sitesi 7/24 İzleniyor

2013-09-24 15:09:50

Dursunbey Keresteciler sitesinin yaklaşık 20 noktasına kamera sistemi yerleştirildi. 7/24 izlemeye alınan sitenin güvenliğinin sağlanması için yapılan sistem bilgisayar üzerinden takip edilecek.

Dursunbey Keresteciler Derneği tarafından, Keresteciler sitesinin belirli noktalarına kamera sistemi yerleştirildi.

Sitenin güvenliğinin sağlanması ve siteye giriş çıkışların kontrol altına alınması amacıyla yapılan sistem Bilgisayar üzerinden takip edilebilecek. Aynı zamanda gece bekçilerine yardımcı olması için yapılan sistem, internet üzerinden siteye döşenen tüm kameraları seyretmeye olanak sağlayacak.

Bu sayede hırsızlık vb olayların yanında yangın ihtimalide kısa sürede fark edilerek anında müdahale yapılması amaçlanıyor.

DUKİAD Başkanı Ercan BAL, Keresteciler sitesinde yaklaşık 35 noktada yangın vanalarının bulunduğu ve yeni yapılan yerlere YANGIN DOLAPLARI takıldığını, bunun yanında sitenin güvenliği için belirli noktalara kamera sistemi takıldığını söyledi. Kamera sistemleri sayesinde Bilgisayar üzerinden sitenin tamamının izlenebileceğini belirten BAL, olaylara anında müdahale edebilmek için sistemin önemli olduğunu belirtti.

Sistem aynı zamanda kameraların yanında bulunan işyeri sahiplerinin telefonlarını da göstermekte. Bu sayede herhangi bir olay karşısında işyeri sahiplerine de anında haber verilebilecek.