Faaliyetler

Keresteciler Sitesinde Eksik Görülen Yerlere İlave Yangın Vanası

2013-08-16 09:46:28

Geçtiğimiz günlerde Keresteciler sitesinde yangın vanalarının yerleri tesbit edilmiş, ihtiyaç duyulan yerlere ilave vanaların konulması için Belediye ekipleri ile birlikte çalışma başlatılmıştı.

DUKİAD Başkanı Ercan BAL’ın talepleri ve Belediye Başkanı M.Ruhi YILMAZ’ın talimatları doğrultusunda eksik görülen yerlere yangın vanası konulması için çalışmalar başladı. Belediye ekipleri, tesbit edilen 8 noktaya ilave yangın vanası konulması için çalışıyorlar.

Bugün başlayan çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını belirten Belediye görevlisi Tayfun YANIK, Keresteciler sitesinde yangın vanalarına ilaveten ihtiyaç duyulan 8 noktaya vana konulma çalışmalarının en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.

DUKİAD Başkanı Ercan BAL, Belediye Başkanı M.Ruhi YILMAZ’ın talimatları doğrultusunda başlatılan çalışmaların memnuniyet verici olduğunu belirterek, yaz aylarının başlangıcı olan şu günlerde keresteci esnafının korkulu rüyası yangınlara karşı, Belediyemizin personelleri ile birlikte bir itfaiye aracını, emprenye tesisinin bulunduğu noktaya konuşlandıracak olması hem bizler için hemde Toki konutları, Sülmen mevkii ve yeni sanayi sitesi sakinleri için sevindirici bir olay dedi.

Ayrıca yangın vanalarının bulunduğu noktalara, içerisinde 100′er metrelik makaralı hortumların bulunacağı yangın dolapları koymak istediklerini belirten BAL, acil durumlarda dolaplardaki hortumlara bağlı suyun kullanıma hazır halde olacağını, maliyeti yüksek olan bu sistem için Keresteci esnafından ve Belediyeden destek beklediklerini söyledi ve duyarlılığından dolayı Başkan YILMAZ’a teşekkür etti.