Faaliyetler

Keresteciler Sitesine Yangın Dolapları Takılıyor

2013-08-28 01:23:36

Balıkesir’in Dursunbey İlçesi Keresteciler Sitesine yangınlara karşı tedbir maksatlı YANGIN DOLAPLARI takılmaya başlandı. DUKİAD Başkanı Ercan BAL, Yangın Dolaplarının kısa süre içerisinde sanayinin tamamına takılmasını hedeflediklerini belirtti.

Dursunbey Keresteciler Derneği tarafından Keresteciler sitesinde bulunan yaklaşık 35 tane yangın vanasının bulunduğu noktalara YANGIN DOLAPLARI takılmaya başlandı.

Numune olarak alınan ilk yangın dolabı, Dursunbey Pala Ağaç Sanayine ait iş yerinin önünde bulunan yangın vanasının bulunduğu noktaya takılıyor.

Keresteciler Sitesinde yangınlara karşı İlk müdahalede etkin olmak için DUKİAD Başkanı Ercan BAL tarafından Belediye Başkanı M.Ruhi YILMAZ’a itfaiye aracı talebinde bulunulmuş, geçtiğimiz ay yapılan tören ile İTFAİYE ARACI, Keresteciler Derneğine tahsis edilmişti. Gerekli bakımları yaptırılan itfaiye aracı, Keresteciler Sitesinde hazır halde bekletilirken, Dernek tarafından güzel bir hizmete daha imza atılıyor.

Dursunbey Keresteciler Derneği, site içerisinde bulunan yaklaşık 35 yangın vanasının bulunduğu noktaya YANGIN DOLAPLARI yaptırıyor.

DUKİAD Başkanı Ercan BAL; Keresteciler sitesinde yangınlara karşı tedbir almak için elimizden geleni yapıyoruz. İlk olarak siteye 2 gece bekçisi alımı yaptık, daha sonra bir itfaiye aracı kazandırdık, sitede eksikliği görülen yerlere Belediye ile yaptığımız görüşmeler sonucu yangın vanası ilaveleri yapılmakta, şimdi ise bu vanaların bulunduğu noktalara YANGIN DOLAPLARI koyarak, Allah korusun yangın anında ilk müdahalenin yapılmasını amaçlıyoruz.

İnşaallah kimsenin başına yangın gibi telafisi zor bir iş gelmez, ancak bizler tedbir almakla yükümlüyüz. Biz elimizden gelen tedbiri almaya çalışıyoruz, gerisi Allah’a emanet. dedi.

Ayrıca Keresteciler sitesinin tamamının KAMERA SİSTEMİ ile 24 saat izlemeye alınması için çalışma başlattıklarını belirten BAL, sitemizin her konuda güvenliğini sağlamak için uğraşıyoruz, yaklaşık 3 aylık zaman dilimi içerisinde Derneğimizi belirli bir noktaya getirdik, acil yapılması gerekenlerin ardından bir an önce İlçe ekonomisine katkı sağlayacak ve Kereste sektörünü ayakta tutacak atılımlar gerçekleştirmek istiyoruz, Allah yardımcımız olsun, Allah utandırmasın dedi.