Faaliyetler

Kerestecilerden Yeni Yönetime Tam Destek

2013-08-16 09:38:14

DUKİAD yönetimi üyelerden tam destek aldı. DUKİAD’ın verdiği yemeğe tam kadro katılan dernek üyeleri birlik beraberlik mesajı verdi. Projelerin anlatıldığı toplantıda İş sağlığı ve Güvenliği konusunda birde konferans verildi.

Dursunbey Keresteciler İmalatçılar ve Ambalajcılar Derneğinin Saz Restorant’ta gerçekleştirdiği yemekli toplantıya katılım yüksek oldu.

Dursunbey Kaymakamı Yaşar AKSANYAR ve Orman İşletme Müdürlerinin İlçe dışında olması nedeniyle telefonla katılamayacaklarını bildirdiği toplantıya, Dursunbey Belediye Başkanı M.Ruhi YILMAZ, Başkan Yardımcısı Cemal ERGENÇ, Garnizon Komutanı Mustafa ÜNSAL, İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar KILIÇ ve davetliler katıldı.

Yemek öncesi konuşan DUKİAD Başkanı Ercan BAL, dernek üyelerinin yeni yönetime verdiği destek ve güvenden dolayı teşekkür etti. Türkiye çapında bir Dernek olan DUKİAD’ın birlik ve beraberlik içerisinde büyük işler başaracağına inandığını belirten BAL, üyelere gerçekleştirmek istedikleri projeler hakkında bilgi verdi.

Dursunbey’e hizmetlerinden dolayı İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, Orman İşletme Müdürleri, Garnizon Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü ve eski Dernek Başkanlarına plaketlerin sunulduğu toplantıda, Belediye Başkanı M.Ruhi YILMAZ’ın yeni yönetime jest olarak Keresteciler Sitesine iki personeli ile birlikte bir itfaiye konuşlandırılması, ayrıca yangın vanalarına gerekli görülen yerlerde ilaveler yapılabilir sözü Dernek yönetimi ve üyeleri tarafından takdirle karşılandı. Ayrıca İlçe Emniyet Müdürü KILIÇ’ın devriye sayısını arttırarak Keresteciler sitesindeki güvenliğin en üst seviyede sağlanmaya devam edileceği sözü memnuniyetle karşılandı.

DUKİAD Başkanı Ercan BAL, yetkililere, verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Ayrıca dernek üyelerinin tamamına yakın bir katılımının sağlandığı toplantıda, Pazartesi’den itibaren faaliyete geçecek olan Dernek Lokaline aynı katılımın beklendiği vurgulandı.

DUKİAD Başkanı Ercan BAL, Derneğe Başkan olmak için değil, Hizmet etmek için yola çıktıklarını belirterek, üyelerin her konuda 7 gün 24 saat Derneği arayabileceklerini belirtti.