Faaliyetler

STK’lardan Birlik Beraberlik Mesajı

2013-08-16 09:51:48

Ev sahipliğini Dursunbey Keresteciler Derneğinin yaptığı ve STK’ların biraraya geldiği toplantıdan birlik beraberlik mesajı çıktı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerde DUKİAD Başkanlığına seçilen Ercan BAL ve yeni yönetime hayırlı olsun dileklerinde bulunan Sivil Toplum Kuruluşları, Dursunbey adına yapılacak her türlü hizmetin arkasında olduklarını dile getirerek birlik beraberlik mesajı verdiler.

Dursunbey’in ekonomik yönden kalkınması, ilçeye yapılması istenilen hizmetlerin dile getirilmesi ve birçok yatırımın ilçemize kazandırılmasında etkili olan ve önceki yıllarda biraraya gelinerek yapılan Danışma ve Dayanışma toplantılarına devam edilmesi kararı çıkan toplantıda, Belediyenin öncülüğünde şimdiye kadar İlçe adına güzel kararlar alındığına dikkat çekildi.

Belediye Başkanı M.Ruhi YILMAZ ile görüşüldükten sonra Danışma ve Dayanışma toplantılarının 2-3 ayda bir tekrarlanmasının kararlaştırıldığı belirtilen toplantıda, Dursunbey Belediyesinin öncülüğünde, İlçedeki sorunların dile getirilmesi, ekonominin canlanması adına atılması gereken adımlar ve ilçemize yapılması düşünülen hizmet ve yatırımların dile getirildiği Danışma ve Dayanışma toplantılarının 2-3 ayda bir yapılmasının İlçe adına güzel hizmetlere öncülük edeceğine inanıldığı belirtildi.

Danışma ve Dayanışma toplantısının gündeminin önceden belirlenmesi ve bu gündeme göre başta Milletvekillerimiz olmak üzere gündem ile ilgili konularda yetkili kişilerin toplantılara davet edilmesi kararlaştırıldı.

Sivil Toplum Kuruluşu Başkanlarının kendilerine ait konular ve İlçemiz hakkındaki görüşlerinin dile getirildiği toplantı, samimi sohbet ortamında gerçekleşti. Her zaman birlik beraberlik içerisinde hareket edilerek Dursunbey adına yapılacak güzel hizmetlerin yanında olma kararı alınan toplantıya STK’lar yanında DUKİAD Lokaline gelen misafirlerde eşlik etti.