Faaliyetler

ÜYE KART Ulusal Basında

2013-08-16 09:43:06

Dursunbey Keresteciler Derneğinin üyelerine özel imkanlar sunan ÜYE KART uygulaması ulusal basında haber konusu oldu. Sabah Gazetesinin 09 Haziran 2013 tarihli EGE ekinde üye kart ile ilgili habere yer verildi.

DUKİAD Başkanı Ercan BAL, üyelerine en iyi hizmeti sunabilmek için çaba harcadıklarını, kısa süre önce göreve gelmelerine rağmen yönetim kurulundaki arkadaşları ile birlikte sektör ile ilgili sorunları ve bu sorunlara ne gibi çareler bulabiliriz noktasında çalıştıklarını, ayrıca keresteci esnafına ve keresteciler sitesine yapılabilecek hizmetlere her gün bir yenisini eklerken, tüm görüş ve önerilere açık olduklarını belirtti.

Bunun yanında üye kart ile sunulan ayrıcalıklardan imalathanelerde çalışan personelin de faydalanması için girişimlerde bulunduklarını belirten BAL, ilerleyen günlerde çalışan kesimin sorunlarını dinlemek, iş yerlerinde verimliliği arttırmak bunun yanında çalışan ve işveren arasındaki diyalog ve güven ortamını arttırmak için bir toplantı düzenlemek istediklerini, ayrıca Halk Eğitimi Merkezi ile işbirliği içerisinde çalışanlar için testere, kaynak, bileme ve makina kullanımı kursları açılması için girişimlerde bulunacaklarını söyledi.