Faaliyetler

Çalışanlara Öğle Yemeği

2014-03-11 11:45:35

Dursunbey Keresteciler Derneği, Keresteciler sitesinde bulunan imalathanelerde çalışanlar için yeni bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Çoğu ihtiyaç sahibi olan ve aldıkları ücretin bir kısmını öğle yemeği için harcayan çalışanlara tabldot yemek vermek için çalışma başlatan Dernek, üyelerini bu konuda duyarlı olmaya çağırdı.

DUKİAD Başkanı Ercan BAL;

Dursunbey Keresteciler Derneği Başkanı ve yönetim kurulumuzdaki arkadaşlar olarak, üyelerimize ait iş yerlerinde çalışanlara öğle yemeği vermek için bir başlangıç yapmak istedik.

Derneğimiz tarafından haftada birgün olarak başlatmak istediğimiz öğle yemeği uygulamasını, Dernek üyelerimizin katkısı ve iş adamlarımızın gönüllü sponsorlukları sayesinde haftanın tüm günlerine yaymak istiyoruz. Başta Pilav ayran olarak sitenin belirlibir noktasında başlatacağımız uygulamayı ileriki zamanlarda tabldot olarak her güne yaymak ve tüm çalışanlara organize bir şekilde öğle yemeği verebilmek için çaba harcayacağız.

Üyelerden bazı iş adamlarımızın ayda bir günü ben karşılamak isterim demesi bizleri ümitlendirirken, Dernek imkanları dahilinde bu uygulamaya geçmek ve ileride imkanı bulunan tüm iş adamlarımızın katkıları sayesinde bu uygulamayı her güne yayabilmek ümidiyle güzel bir başlangıç yapacağımıza inanıyorum.

Bundan yıllar önce Askıda ekmek uygulamasını Dursunbey Merkezde ve birkaç köyümüzde başlatmıştık, şu an bazı işyerlerine devam eden askıda ekmek sayesinde ihtiyaç sahibi aileler günlük ekmek ihtiyaçlarını ücretsiz karşılayabiliyorlar. Bu uygulamaya benzer, çalışanlara öğle yemeği kampanyasının üyelerimiz tarafından olumlu karşılanacağını ümit ediyoruz.

Çalışanlarımıza yapacağımız yatırımın geri dönüşünün iş kapasitesi açısından verimli olacağına inanıyor, onların çalışma şartları, geçim şartları ve sosyal haklarının fazlası ile verilmesinin işyerlerine olumlu katkı sağlayacağı kanaatindeyim. Bu şekilde iş veren ve çalışanlar arasında aile ortamı oluşacağı ve çalışanların da işlerini kendi işi gibi görmesi ile iş veriminin fazlası ile artacağına inanıyorum. Hem işveren hem çalışanlar hem Dursunbey hemde Türkiye kazansın.