Faaliyetler

GMKA'dan DUKİAD'a ziyaret

İlçemizdeki orman ürünleri potansiyelini ve neler yapılabilirin tespiti çalışmalarını yapmak ve bilgiler toplamak üzere Güney Marmara Kalkınma Ajansı uzmanları DUKİAD'ı ziyeret ettiler.

DED'de Görev Değişimi

Dursunbey Engellilerle Dayanışma Derneği, Genel Kurul Toplantısı yaparak yeni yönetimini belirledi.

Orman Yollarına Yön Levhası

Bazı Orman depolarına ulaşabilmek için orman yolunu kullanan Keresteci esnafı, yollarda yön levhaları bulunmaması yüzünden sıkıntılar yaşamakta idi. Özellikle Bigadiç, Sındırgı, Simav ve Dursunbey orman yollarında yaşanan sıkıntıların giderilmesi adına DUKİAD Başkanı Ercan BAL, Orman İşletme Müdürlerini arayarak konuyu kendilerine iletti.

Keresteciler Sitesine Yangın Dolapları Takılıyor

Balıkesir’in Dursunbey İlçesi Keresteciler Sitesine yangınlara karşı tedbir maksatlı YANGIN DOLAPLARI takılmaya başlandı. DUKİAD Başkanı Ercan BAL, Yangın Dolaplarının kısa süre içerisinde sanayinin tamamına takılmasını hedeflediklerini belirtti.

Dursunbey’in Ufku Genişliyor.

Kore Türkiye İş Adamları Derneğinin Başkanı Hakan BALTALI’nın Dursunbey’e gerçekleştirdiği ziyarette, Kereste ve Maden sektörü ile ilgili karşılıklı neler yapılabilir konuları görüşüldü.

Pellet Projesi Masaya Yatırıldı.

GMKA tarafından yedek listede yer alan projenin hata ve eksiklikleri konuşuldu, proje üzerinde yapılabilecek değişiklikler araştırıldı ve önümüzdeki yıl bu ve daha değişik projelerin GMKA’ya sunulması kararlaştırıldı.

İlçe girişlerine Tabelalar Yaptırıldı

Dursunbey Keresteciler Derneği tarafından İlçe giriş çıkışlarına TÜRKİYE’NİN KERESTE PAZARI DURSUNBEY’E HOŞ GELDİNİZ yazılı tabelalar yaptırıldı. Ayrıca Keresteciler sitesi giriş ve çıkışlarına iş yeri krokileri yerleştirildi..

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20